четвер, 22 липня 2010 р.

Фотосесія із елементами тренінгу Фотогенічності

Студія Фото Лялька, справжня експериментальна платформа у галузі саморозкриття через фото. Тож спеціально для людей, обмежених у часі створили новий проект - Фотосесію із елементами тренінгу Фотогенічності. Що це означає і як ви можете це використати?

Все дійство відбувається у студії (за бажанням можна обрати зйомку на вулиці чи в інтер’єрі). Підготовка як до звичайної фотосесії (продумується образ, одяг, макіяж, зачіска, настрій, емоції). Цікаве відбувається далі. Спочатку ви дізнаєтеся про свої виграшні ракурси, риси та пози, про те, як вам можна найбільш гармонічно виражатися перед камерою. Як позбавитися страху камери і повністю заволодіти її увагою. При входженні у кожен образ застосовуються техніки, які вам дадуть змогу жити у кадрі і потім використовувати ці навики у подальшому знімальному досвіді.


Рекомендований час проведення: 2-3 години.

Рекомендоване місце проведення: студія (оскільки саме в студії ми відчуваємо більше всього страху погано вийти на фото, а значить матимемо нагоду трансформувати цей страх у корисну дію; якщо замовляєте 3 години, можна 1 провести за межами студії для повноти досвіду).

Рекомендована ціна: 550 гривень година.

Що ви отримуєте після: знання про свої виграшні сторони, про те, як себе слід вести у кадрі, як входити в образ, який колір, макіяж і одяг варто підбирати під які фото-події. Також набір технік розслаблення перед камерою, та чудові фото вас, які ви отримуєте на диску.


www.photodollstudio.com

Немає коментарів:

Дописати коментар