четвер, 10 березня 2011 р.

Наш новий Логотип:))


Віднині і повсякчас: якщо ви часом узрієте будь-де такий от символ - знайте це ми СтудіяФотоЛялька:). 

Цей диво-образ явився, як одкровення, у глибокій медитації нашому фотографу, тобто мені, ще раз тобто, Марині Куценко. Цей образ так магнітив третє око бідолашному фотографу, що була небезпека проникнути в світ цього персонажу і залишитися там жити назавжди (або на довго). Однак роки тренування та фото-усвідомленість перемогли і образ залишився в нашому світі на папері, в програмі графічного редактора, сайті і навіть тут.
Неваляшка, або такий собі Шалам Балам, який може як довго хитатися але не впасти. Та куди падати, коли в руці такий милий пристрій, як фото-камера, окуляр для третього ока. Коротше, ми в захваті, можете по насолоджуватися із нами разом!))  
Ледь не забула: мега-уклін нашій золоторукій художниці Світланці Бочаровій, котра зітворила це чудо, будучи на навчальному засланні в Шанхаї - сесе!, тобто, шеше!, тобто дя-ку-є-мо!^(*-*)^

3 коментарі:

  1. Greetings from Finland. This blog is fun to explore, through other countries, people, culture and nature. Come take a look Teuvo pictures blog. Also tell all your friends why he must visit Teuvo pictures blog. Therefore, to obtain your country's flag rise higher Teuvo images to your blog flag collection. Have a wonderful weekend Teuvo Vehkalahti Finland

    ВідповістиВидалити
  2. Ура! Ура! Я вже знайома з цією фото-дівчинко-неваляшкою, вже люблю її, і, навіть, розповіла про неї своїм колегам художницям-лялькаркам! Вони казали, що збираються на фотоссесію, так їм припав до душі образ!
    Хай він якомога більше людей заряджає!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую-дякую!!
    Вона сказала, що приймає компліменти, квіти і солодощі сьогодні після вистави у гримерці, - ця лялька таки водить мене за носа.
    Впевнена, що вона зачаклована, але я щиро її люблю і всі ми радо дозволяємо їй вибрикувати;)

    ВідповістиВидалити